Skip to content

Brezplačna dostava ob nakupu nad 35€

Pokličite nas:

+386 (0)5 625 90 78

Pravilnik o piškotkih

Ta Pravilnik o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo, vrste uporabljenih piškotkov oz. podatkov, ki jih zbiramo z uporabo piškotkov, način uporabe zbranih podatkov in prilagoditev nastavitev piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, hranimo in varujemo vaše osebne podatke, glejte naš Pravilnik o zasebnosti.

Svoje soglasje z uporabo piškotkov naše spletne strani lahko kadarkoli spremenite ali umaknete.V našem Pravilniku o zasebnosti boste izvedeli več o tem, kdo smo, kako nas lahko kontaktirate in kako obdelujemo vaše osebne podatke.Vaše soglasje velja za naslednje domene: emoneckafe.si

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje informacij o obisku našega spletnega mesta. Ko je spletno mesto naloženo v brskalnik, so shranjeni v vašo napravo. Piškotki nam pomagajo zagotavljati pravilno in varno delovanje spletnega mesta ter boljšo uporabniško izkušnjo. Pomagajo nam razumeti delovanje spletnega mesta, analizirati njegovo delovanje in odkrivati potrebe po izboljšavah.

Lastni piškotki in piškotki tretjih oseb

Kot večina spletnih storitev, tudi naše spletno mesto uporablja lastne piškotke in piškotke tretjih oseb za več namenov. Lastni piškotki so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta in ne zbirajo vaših osebnih podatkov.

 

Piškotki tretjih oseb, ki se uporabljajo na naši spletni strani, so namenjeni predvsem razumevanju delovanja spletne strani in vaše interakcije z našo spletno stranjo, zagotavljanju varnosti naših storitev, posredovanju za vas pomembnih oglasov ter vam v splošnem zagotavljajo izboljšano uporabniško izkušnjo in omogočajo hitrejšo interakcijo z našo spletno stranjo v prihodnosti.

Katere piškotke uporabljamo?

Ime piškotka Namen Vir / Podjetje
cb-enabled Sprejemanje pogojev o piškotkih  Emonec Kafe
_utma Zabeleži razlikovanje med uporabniki (sejami). Google Analytics
_utmb Zabeleži razlikovanje med uporabniki (sejami). Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani. Google Analytics
_utmz Določa vir prometa ali oglaševalsko akcijo. Google Analytics

Nujni piškotki:

Nekateri piškotki so nujni za polno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam vzdrževanje uporabniških sej in preprečevanje varnostnih tveganj. Ti piškotki ne zbirajo ali shranjujejo osebnih podatkov. Omogočajo npr. prijavo v vaš račun, dodajanje izdelkov v košarico in varno odjavo.

Analitični piškotki

Ti piškotki shranjujejo podatke, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število enkratnih obiskov, obiskane strani spletnega mesta, poreklo obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati kakovost delovanja spletnega mesta in potrebe po izboljšavah.

Kako lahko spremenim nastavitve piškotkov?

Če se odločite spremeniti svoje nastavitve, lahko na zaslonu kliknete zavihek »Piškotki«. S tem bo ponovno prikazano vabilo k soglasju z uporabo piškotkov, ki omogoča spremembo nastavitev ali umik soglasja.